Står lite still

Har inte hänt något alls i princip sedan sist haha. Men jag och tärnan har pratat lite om sminket och håret, vi kom fram till att vi gör allt på salongen så kör vi sedan hem och klär på oss här för att bli hämtade av en limo som kör oss till kyrkan. Det blir bra det :)

Fortfarande ca 2 st inbjudningar kvar att göra haha, så otroligt onödigt ha just 2 kvar men så blir det väl :) De måste iaf vara fixade i veckan som kommer för sedan åker vi på en veckas semester och när vi kommer hem ska vi skicka ut dem (PIRRIGT) Så då blir det officiellt :)

Så det som jag/vi borde/måste göra snarast är att ta boka frisör+make, hotellrummet,göra klart inbjudningarna, så är det färdigt helt enkelt. Bil till oss efter vigseln måste vi ta boka snart också. Skönt sprida ut kostnaderna om inte annat.

Gästerna

Jag har börjat komma på fler och fler jag skulle vilja bjuda på bröllopet.
Men då ökas gästlistan med ca 6 stycken till. Det är ju en del ändå. Men men de får väl se till att ta sig till kyrkan iaf.
Svårt det där.

Naglarna + annat

Äntligen börjar det gå som jag vill med budget och annat :)
Som det ser ut nu ska jag nog ta fixa mina naglar av Louise
och låtar åt fransk manikyr, känns som det passar mest in på mig och ett bröllop. :)

Make up hittade jag ett ställe i stan som tog 525 :- så mailade frågade om det då ingick konsultation (STAVNING?)
för det stod inte. sedan hade det en vanlig dagsmake för 325:- det kanske räcker för tärnan?

Annars har jag tänkt om helt nu med allt :)
Håret görs hos min frisör make någon annanstans? Eller hår + make på samma ställe.
Sen kör jag och tärnan hem hit och klär oss här så hämtar limon oss och så åker vi bort till kyrkan. Blir inte dyrt med limon då heller då det typ tar 5 min köra dit haha ;) Ekonomi ekonomi :D

Så får man se om vi kan få checka in tidigare på hotellet så får Jimmy köra dit lämna vår väska om det inte går får någon utav gästerna det hedersuppdraget medan vi är på fotografering och de ändå ska ta sig till festlokalen.

Ska jag bara få tummen ur och börja boka saker också. Känns skönt att ha det gjort. Vem vet det kanske är några stycken som ska gifta sig just den dagen och letar upp samma som mig. Det får ju inte hända. :)

10 månader

Idag är det exakt 10 månader kvar tills vi gifter oss :)

Om en månad ska vi skicka ut våra inbjudningar, då får alla reda på det. Hur ballt är inte det? De ska bara veta vad vi planerat i hemlighet ;)

Men jag börjar bli helt galen på det här med smink hår påklädning.
Hade ju tänkt gå till frisören få håret fixat jag och tärnan tar oss till hotellet och där blir vi sminkade och klär på oss.
MEN, då ska hotellet ha en otrolig kostnad för ett extra dygn om man vill vara på den säkra sidan att få tillgång, och de vill man nog. Men så då känns det som att då kan vi lika gärna göra frisör och make på samma ställe men då kan jag inte ha min vanliga frisör då de inte har make där. SUCK!!!

Inget är lätt här i livet.

Men hur har ni andra tänkt/gjort med påklädseln? Har ingen lust betala extra för det på någon frisör salong för så svår är inte klänningen så inte min tärna kan snöra ihop den :)

väska + skor

Googlade runt lite efter väskor och skor.

Mina skor behöver ju inte vara något speciellt egentligen då de inte kommer att synas. Sedan vill jag gärna ha med lite klack men jag är inte så bra på att gå i "klackaskor" haha men jag får väl öva :P

Väskan tycker jag det är lite värre med, känns som att den måste väl ändå matcha lite i färg? eller nyans är kanske rätt ord. en off-white väska kanske "syns" för mkt till min klänning som "bara" är vit. mkt tänka på :P

För en väska måste man väl ändå ha? lite små plock sådär.

Lite skor jag hittade här:


Hår + smink

Fick förfrågan av en makeup:ar ifrån GBG om jag var intresserad av att "anlita" henne för bröllopsdagen. Har ju knappt haft en tanke på detta innan så nu idag har jag varit runt lite för att se hur utbundet är här i stan.

Insåg väldigt fort att även här steg budgeten högt högt. Ändå har jag tagit i när jag gjort budgeten lagt till extra från vad hemsidorna har rekomenderat. Men men. Jag vill gärna att det är min frisör som gör mitt hår den dagen. Sedan har jag fått tips om en annan makeup:ar som ligger i samma prisklass men som bor här nere, svårt. Får vänta tills jag fått referenser på de båda :)

Imed att jag i princip aldrig sminkar mig känner jag att jag vill ha någon man verkligen litar på då jag inte alls känner för att ha massa smink. Vill ju känna igen mig själv :PNedräkning

Daisypath

Vigselringar

Idag var vi inne och tittade och provade ringar. :)

De hade jag ju kollat på innan på internet men när jag fick se dem i verkligenheten var det inget jag var sådär hemskt intresserad av faktikst. Utan vi hittade lite andra. :)
De här var en helt ny serie, trodde inte det skulle vara snyggt med En-stens-ringar men den var faktikst riktigt snygg på :) Men otroligt dyr.Denna var också otroligt fin på :)
Även denna otroligt dyr.


Den här var jätte lite och jätte billig, nästan billigare än själva förlovningsringen, men den kändes väldigt enkel. Men kanske inte som vigselring? Vad vet jag, skönt vi började titta i tid känns det som :)

Men att budgeten ännu en gång kommer att späckas är ju bara att inse . haha. Toppen . Suck :P


RSS 2.0