Infomationsbladen

Igår så hjälpte mamma mig med infobladen, så många fel man hittade när man verkligen satte sig ner
och läste vad man hade skrivit. Så det var tur det blev gjort :) Så skrev jag ut dem också.

Bara för Jimmy att skära ut dem sedan :D Kan han ta och göra i veckan ;)

Sedan är det ju det här med klistermärken till kuverten, blir galen. Ingen har ju silver hjärtan och de jag
hittar på nätet så verkar de vara som det är en liten karta med typ 10 klistermärken som kostar 50 kr.
Det känns en aning för dyrt tycker jag.

Så ska vi trycka klistermärken på CD-skivorna vi ska skicka ut också. Sist jag satt pillade med det så blev det ingen vidare med utskriften. Fatta inte varför det bara inte kan funka, man har rätt papper man har ett program för just detta men ändå funkar det inte utan blir helt snett? Tack för det BAJS CLAS OHLSSON.! ;P

Men men, solen skiner. Hoppas den gör det den 5 Juni 2010 också :)


Tärnaklänning

Svårt det här med tärnklänning, man vet ju inte riktigt vad hon kan tänka sig att ta på sig :)
Men vi får se, hon får prova runt lite så får vi komma fram till någon färg, matchar det inte färgtemat så ja de får väl gå för hon ska ju inte känna sig obekväm. men kanske hon inte ska ta en illgrön :P

Adresser

Igår fick vi reda på de sista adresserna som vi inte har kunnat finna på Eniro/hitta. Skönt man kan linda in frågorna på sätt så dem inte förstår vrf man vill veta deras adresser =)

Annars händer inte mkt just nu, man blir lite trött när man är så att säga lite smått tröga med inbjudningarna ;)

Har iaf fått köpt ny bläckpatron så vi kan börja skriva ut infobladen sedan.

Men hittade inga snygga klistermärken.Någon som har tips på vart man kan hitta sådana? Ska helst vara hjärtan i silver.Problemet med oss?

Ja, jag tror på fullast allvar jag och Jimmy har problem. Haha. Eller så ligger det en förbannelse över de förbaskade konvolutkuverten.

Första gången vi beställde hem så satt vi (läs jag.) klistrade på dem fel, så beställde nya som kom igår. För var ju inte alla jag hann göra fel som tur var :) Så sitter vi igår pyssla. Men tror ni inte jag sitter klistra fel då också? Alltså nått j*vla fel måste de ju vara på mig? Haha. Jimmy då som satt brevid. Jo han märkte nått ju efter 10 st. Så mest hans fel ;P

Men som sagt, någon j*vla förbannelse vilar det över dem, eller över oss. Allt vi tar oss an är det alltid något som strular eller inte funkar eller så haha. Men vi hade ju kul iaf .P

Men iaf bara ca 9 st kuvert till jag behöver beställa. Haha men vågar knappt beställa i mitt eget namn längre :P

Men de vi lyckas med är riktigt nice! :D Tur är väl det när man lägger ner mängder med pengar på att göra fel :P

:)

Idag kom de sista kuverten hem. Så ikväll hade jag tänkt vi ska klistra in inbjudan för den är redan utskriven de sista. Och sätta stämplarna och adresserna ska klistras på. Så är det gjort.

Infobladen kan jag inte skriva ut då bläckpatronen lagt av :P Haha. Undra varför den är slut? :P

Men ingen bråska än, men skönt få det klart då de är så många att göra. Eller ja många har väl fler kanske men vi tycker de är några stycken. (35)

Måste köpa klistermärken som ska hålla ihop kuverten också. Hur kan de komma sig jag glömde både patron till skrivan och klistermärken när jag var i stan idag?

Infoblad + Update

Tycker det är skitsvårt rent ut sagt med infobladet. De måste ju vara perfekt alltså.

Informationsblad

Efter vigseln fotograferas brudparet. (vilket beräknas ta ca en timme), under tiden ges gästerna tillfälle till mingel vid festlokalen.

Allergi/vegetarisk mat

 Om ni har speciella önskemål kring middagen var vänlig och meddela detta när ni anmäler er.

Dryck

Då vi har festen på Svarta Örnshuset kommer det att serveras dryck under middagen, efter middagen är det betalbar.

Fotografering
Ni som har kamera/digitalkamera, ta gärna med den och hjälp oss föreviga vår dag. Vi skulle bli oerhört glada att få ta del av era bilder från vår dag, därav den bifogade CD-skivan

Toastmaster
 För att underlätta för vår toastmaster Tommy  ber vi er föranmäla planerade tal eller upptåg. Honom når ni på 076-000 2384 eller via åsnanbengtksks@hotmail.com

Barn
Barn är hjärtligt välkomna! Då det kommer att serveras alkohol under festen är det upp till varje förälder att bestämma hur länge barnen får stanna.

 Besök vår hemsida: www.emmajimmy.weddingannouncer.com/ där finner ni information om önskelista, vägbeskrivning m.m.


Ös ut om de är något som är meningsfel uppbyggt(?) stavfel allt you name it, ös på. Kom med ideer allt är välkommet. Jag är så kass på sånt här. :)


Fast behöver man egentligen ha med att om de har allergier ska de säga till? Gör man inte det automatiskt? Hmm de skulle jag göra iaf. Inte så man vill gå på ett bröllop och så kan man inte äta något? Hmm.

Frockcoat

Jimmy kommer ha frockcoat. Kommer bli kanon!! :D
Hade han bara haft vanlig kostym så hade det nog inte blivit så snyggt mot min klänning. Imed min klänning är stor! Skillnad om jag hade haft en mer enkel. Han ser mkt längre ut i frockcoat också :D Vi som trodde det var tvärtom. Konstigt hur ögat kan luras :)

Antingen har han vit/creme rock och då vit/creme väst eller svart rock med silver/grå väst. De vet jag inte förrän jag ser han den dagen :D Men jag hoppas han tar med silver väst. Ojoojoj ;)
Fordon - Update

Ja, fordon. Man ska ju både ta sig till kyrkan, sedan ska vi köras til fotograferingen och efter den ska vi köras till festplatsen.
Jag och tärnan får ävl ringa en limo eller något för att ta oss till kyrkan efter vi blivit tillfixade. Eller om det kommer fram någon som har en nice bil som kan köra oss :)

Bilden här nere är den bilen vi har tänkt hyra som ska köra oss till fotograferingen.Eller denna? :)

Läsare

Läsar antalet ökar för varje dag. Roligt :)

Men ni får gärna skriva en liten kommentar eller så. Det går om ni inte visste det ;POm ett år är allt över, vad ska man då planera?

Toastmaster

Jaa, han svarade ja :D Skönt ha det avklarat :)


Maten på bröllopet

Det kommer bli buffe. Känns som det blir lite mer lättsamt. Än att ha en sittning med tre rätters. På en buffe finns de något för alla också.

Vi har väl inte riktigt bestämt själva innehållet. Men hoppas på att vi kan välja lite bland deras menyer. :D

Efter buffe så blir det ju tårta senare. Men vad ska man ha för någon? Finns ju en djungel med tårtor. Man vill ju heller inte ha en helt vanlig prinsesstårta heller. Känns lite trist.

Mkt att tänka på märker man :)

om ett år

Så är man nog hyfsat pirrig i magen :D För om ett år så gifter vi oss.

I morgon är det mindre än ett år kvar!!!


Galet :D:D:DIdag ska vi fira våran 1 års förlovning och 1 år kvar till bröllopet med lite mys :)

Kli i fingrarna

Jaa så kan man nog kalla det :D

Vill göra så mkt. Massa som snurrar som man inte riktigt vet om man ska göra? Hmm. :P

Lite saker som behövs fixas med närmaste veckorna iaf.

* fråga bestman
* fråga toastmaster
* Fixa infoblad
* Göra klart alla inbjudningar
* Fixa med cd-skivor vi ska skicka ut i samband med inbjudningarna.De är till för att gästerna ska skicka/ge oss sina bilder ifrån dagen :)  ( eller ska vi inte göra detta, utan dela ut dem sedan? )

Juni.

Jaa, tänk om ett år, då är man nog lite nervig. För då är det onsdag och vi ska gifta oss på lördagen. Hihi :D

Tyckte inte det var länge sedan det var februari och vi började planera det lite mera. och nu är det redan Juni. Inbjudningarna ska vara ute efter sommaren så får väl se till så de blir klara snart.

Klänningen hänger i ett påslakan hemma hos mamma. Undrar om hon tjuvkikar? Hehe.

Igår började vi skriva lite på infobladet. Usch de var inte lätt. Svårt veta vad man ska skriva. Men tror vi fick det någorlunda. Då vi inte har så jätte stor plats att skriva på. Men de mesta har vi sedan på vår bröllopshemsida. De flesta använder ju faktikst internet.

Vi får väl fortsätta med finslipande av infon ikväll. Bröllopsinbjudan stämplen kom igår också. Så nu ska det tryckas på :)

RSS 2.0