The Dress

Jajemän, nu är den hemma. Herregud :D Haha... :D

Fick tom rabatt på den :) De var inte illa. Plus att jag ska vara glad för att den inte gick att beställa då den då skulle varit många tusenlappar dyrare. Så man får väl säga jag haft lite flyt :)

Alla våra bröllopsgäster skulle få 10% på det som de hyr eller köper :) Kanon!

Hanna Morris i Halmstad is the shit ;)

Ringförslag

Ja det här med ring, usch. De finns ju så många att välja på. Visst hade det varit ballt ha en riktigt riktigt stor sten på ringen, men är det användbart när man lever ett normalt liv? På vintern ska man vara tvungen ta av ringen då för att kunna ha vantar? Hmm, nä de får bli en hyfsat slät ring tror jag :) De kostar ju multum annars också. Jimmy får köpa en större senare ;)


Men två kandidater till ring har jag, vi har inte varit tittat på dem i butik ännu men hoppas de är lika fina där som på bild.
Denna gillar jag mest, då jag tycker de blir lite mer "gulligt" med hjärtan. Men vi får se vad man väljer till slut. De är ju låångt kvar innan man behöver tänka ordentligt på detta :)

Inbjudningskorten

Vi har ju som sagt börjat lite smått med inbjudningskorten. Men de är inte klara riktigt ännu.

Här kommer några bilder på så långt vi har kommit nu :)
De läggs i cellofanpåse, syns kanske inte så jätte bra :)
Det ska även tryckas en bröllopsinbjudan stämpel i hörnet på samma sidan som adressen och på baksidan ska vi ha några små klistermärken som håller ihop kuvertet.


Inköpningssidor:
 Kuverten   - De heter konvolutkuvert
Stämpeln - Köpte både stämpel och själva tryckfärgen härifrån.

Pappert köpte vi ifrån en sida där man bara kunde beställa som företag, så har man inte möjlighet kunna köpa igenom sitt företag så är det ju inte lönt direkt att jag länkar den :)

På fredag händer det :)

Inatt låg jag tänkte på att tänk så är inte klänningen kvar när jag ska gå in testa den igen. Usch det var hemskt, men skulle ändå in till stan idag så tog en liten sväng inom där först :) Så den var kvar :D Skönt skönt

Så på fredag ska jag in med tärnan Jill och prova den för sista gången :) Antingen köper jag den då eller så ska jag se om jag kan hänga undan den till på måndagen, vi får se hur mkt pengar vi har på bröllopskontot innan lönen kommer :P


Annars händer de inte mkt, har tappat lusten lite men den kanske kommer tillbaka ikväll ska se om Jimmy kan skära till några inbjudningar till, så jag kan limma fast dem på rätt sätt. Suck fortfarande lite trött på mig själv. Men men de är ju bara pengar ^^

Stiltje

Borde varit inne i klänningsbutiken i helgen, men de blev ju aldrig. Usch. Men men ska försöka nu på fredag. På lördag så jobbar jag och torsdag har de väl inte öppet och de andra dagarna är de mkt att göra. Ska se till så att tärnan är fri för att kunna följa med också bara =)


Ringarna har vi inte heller varit inne och kollat på, men de är ju knappast någon bråska med dem.


Inbjudningarna tar sin lilla tid, blev ett litet missöde så glädjen försvann :P


Men bilder kommer :)

Inbjudningar

Jaa, vi fick till det iaf :D Men som sagt köp inte skärmaskinen på Claes Ohlson frö 98 kr, vi använde själva linjen som var med för att kunna dra rakt men som kniv använde vi ett tapetseringsrakbladsverktyg :D Så blev bra, vi övade bara på för lite många så får ta skriva ut några till som vi får klistra på någon dag som kommer, sedan ska infobladet köras.

Men känns kul ha börjat med något =) Fast det kommer jag väl ångra i sommar när jag vill ha något att göra :P

ARG!

J*vla skit skärmaskin, den Jimmy hittade på claes Ohlson, hur fan har det tänkt att man ska kunna mäta ut vart man ska skära? Hur ska man kunna veta om man skär rakt? Hur fan har de tänkt de? När man inte ens kan rita ett rakt streck och hoppas på att den skär där utan nej då ligger skärare några mm extra ut så man kan inte lägga den efter något, alltså man kan ju inte ställa in. JAG BLIR SÅ TRÖTT!!!! BAJS BAJS..... Så köp INTE den billiga skärmaskinen på Claes Ohloson för 98 kr om ni ska göra inbjudningar då de behöver vara raka linjer.

Nää nu ska jag gå ner ta glass eller nått. Blir så trött och arg. Men vi löser väl det annars får man väl köpa någon dyr maskin för 1500 och använda den till 30 inbjudningar.


Usch blev så trött haha.UPDATE

Nu löser vi det galant :P

Vill vill vill

göra något jaa :D Inbjudan vad som helst :D Men vi måste inhandla en skärmaskin då det blir massa massa pill att sitta klippa till alla inbjudningskort. Så vi får väl ta en tur till Claes Ohlson. Ska Jimmy jobba i stan så kan han väl sticka inom :P

Ananrs får man göra det själv

Något ....

Något Blått Strumpeband ?

Något lånat ?

Något nytt Klänningen,skor,underkläder & Ringarna

Något gammalt ?

maha

Följ min blogg med bloglovin

Klänningarna

De fanns inte att beställa :O

Så det betyder jag ev måste köpa min klänning nu ett år innan typ. Hyjeda mig, måste in prova. För vågar man gå hela sommaren vänta på att ingen annan köper dem? De är ju de. Svårt är det iaf. Mkt svårt.
Checklistan

ETT ÅR - HALVÅR INNAN:

* Välj datum och tid 5 Juni 2010 14:30
* Boka kyrka Söndrums kyrka
* Boka festlokal: Svarta Örnshuset
* Gör upp en preliminär budget
* Boka vigselförrättare Anders
* Bestäm antal gäster och skriv gästlista ca 70
* Utse Toastmaster
SVARAT JA
* Utse tärna och bestman KLART

* Välj ut florist och frisör KLART
* Bestäm ett ev. färgtema - Silver/grå, creme

* Boka fotograf -
* Börja kolla på klänning och tillbehör -
* Fundera kring tärnornas klänningar
* Boka ev. färdmedel
* Boka musiker, solister och ev. underhållning
* Boka hotell för bröllopsnatten
* Köp in så mycket som möjligt i god tid!  kameror m.m. Det är bra att sprida ut kostnaderna.
* Börja pyssla med gästpresentationer, placeringskort, vigselprogram med mera redan nu. Då kan ni pyssla lite då och då precis när ni känner för det. Det ger en härlig känsla av att ha "tjuvstartat" bröllopet.

* Uppdaterat 2/3-09
* Uppdaterad 7/4-09
* Uppdaterad 24/4-09
* Uppdaterad 7/5-09
* Uppdaterad 11/5-09
* Uppdaterad  2/5-09
* Uppdaterad 6/7-09
* Uppdaterad 11/9-09

Provning av kläder lördagen 9 Maj 09

Vilken känsla alltså :D Fastande för två så de kommer bli svårt att välja.

Jimmy fick inte så bra bilder, hmm så får gå testa igen, men de känns ju lite fel stå där prova och så kommer man inte alls se ut så på själva dagen, då är man ju till fixad och allt :)

Men men :) Coolt var det iaf.

Skulle ringa på måndag se om de var beställningsklänningar eller om de bara fanns dem. I så fall måste jag bestämma mig fort så jag inte riskerar att någon annan köper någon av dem innan jag bestämt mig. Så får väl gå in nästa vecka igen eller något om de skulle vara så :)

Jimmy blev ju hur het som helst. :D Hehe.. Ska bli spännande se vad han väljer till slut :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0