Frisör check/ Frågor på lokal check

Idag har jag bokat frisören till mig och tärnan :) Känns kanon! Hon som gör make up skulle egentligen inte jobbat den lördagen men hon bytade. Så hur kanon som helst! Så tur man är ute i god tid! :)

Så kl 8.00 den 5 Juni börjar jag hos frisören. Känns som det kommer bli en rätt lång dag haha :P

Ringde även till Svarta Örnshuset som är våran festlokal. Där frågade vi lite om DJ och de sa att en DJ är oftast bättre än en DJ in a BOX, så tror vi kör på det då vi ändå dragit ner budgeten enormt med byte av fotograf och lite annat :)
Till kl 01 har de öppet på natten. Känns väl lite tidigt men är nog rätt skönt ändå. Vi ska ju ändå ha present öppningen dagen efter så vi träffar ju folket då också om de väljer att komma. :)

Sedan frågade vi dem om de gjorrde tårta men de gör bara enkla och tar 60 kr biten. OH MY GOD! mkt dyrare än den dyraste vi har hittat hha. Så det måste vi också börja kolla upp. Man kanske inte ens behöver ha en maffig tårta. Mamma sa att ingen kommer ändå ihåg tårtan haha. Ni som läser. Någon som varit på bröllop som håller med om tårtan eller vill man den ska vara med massa olika mousse m.m ? :)

Alkoholbudgeten som vi har räknat på var rätt bra sa han så det känns ju skönt så man inte hade räknat för lite.

De var lite update så här långt :) Snart endast 8 månader kvar ;)

Fotografen

Vår fotograf :)


klicka på brudparet så kommer ni till bröllopsbilderna. Vi fastnade för honom väldigt fina bilder tyckte vi :)

Fotograf

Blää, suttit letat fotografer nu så ögonen glöder haha. Den vi har prel.bokat har vi nu insett är på tok för dyr. Visst det hade varit kul att få framkallade bilder ifrån henne men då får vi inga bilder på en CD så nu prioriterar vi bilder p CD och så framkallar vi själv, så illa blir det väl inte att framkalla själv? Måste ju ändå tänka lite på budgeten. Vi får ju ändå ner den med 4000 kr det är ju iaf lite pengar som vi kan lägga på min ring istället ;)

Bilen är bokad också. Bara jag som inte fått tummen ur och ringt frisören. Gaah jag blir snart galen på mig själv, men är jag ledig i helgen så ska jag ta åka in och prata med dem.

En sväng titta på blommor kanske vi ska ta göra också? :)

Underbart!! :D Haha

http://www.youtube.com/watch?v=3nie9lKPifg


Helt plöötsligt funkar det inte att infoga ett videoklipp men men ni får trycka på länken istället :)

http://www.youtube.com/watch?v=c3EWml4AQsI


http://www.youtube.com/watch?v=Y7BKWoNMyLg


http://www.youtube.com/watch?v=clw7SAJs_6w

Bilen

Nu har vi även bokat bilen till bröllopsdagen. Skönt ha det gjort :)
Nu måste jag bara ta tag i frisören också och ringa boka åt mig och tärnan.


Ingen

Ja den första omgången inbjudningar är ju skickade. I princip så är det nog ca 3-4 st som har hört av sig. Men då är det ingen ifrån släkten. Haha.

De kommer väl pratandes om det sedan, eller så kanske de inte kommer på vilka Emma & Jimmy är. De kanske känner otroligt många med just de namnen ;)

Skickade


Ja, igår skickade vi ut inbjudan!

Spännande :) Hihih. Ska skickas en omgång till lite senare men nu vet iaf dem som vi hållt det hemligt för om det ;)

Idag får de nog inbjudningarna, känns som vi kommer bli nerrignda :)

RSS 2.0