Frisör check/ Frågor på lokal check

Idag har jag bokat frisören till mig och tärnan :) Känns kanon! Hon som gör make up skulle egentligen inte jobbat den lördagen men hon bytade. Så hur kanon som helst! Så tur man är ute i god tid! :)

Så kl 8.00 den 5 Juni börjar jag hos frisören. Känns som det kommer bli en rätt lång dag haha :P

Ringde även till Svarta Örnshuset som är våran festlokal. Där frågade vi lite om DJ och de sa att en DJ är oftast bättre än en DJ in a BOX, så tror vi kör på det då vi ändå dragit ner budgeten enormt med byte av fotograf och lite annat :)
Till kl 01 har de öppet på natten. Känns väl lite tidigt men är nog rätt skönt ändå. Vi ska ju ändå ha present öppningen dagen efter så vi träffar ju folket då också om de väljer att komma. :)

Sedan frågade vi dem om de gjorrde tårta men de gör bara enkla och tar 60 kr biten. OH MY GOD! mkt dyrare än den dyraste vi har hittat hha. Så det måste vi också börja kolla upp. Man kanske inte ens behöver ha en maffig tårta. Mamma sa att ingen kommer ändå ihåg tårtan haha. Ni som läser. Någon som varit på bröllop som håller med om tårtan eller vill man den ska vara med massa olika mousse m.m ? :)

Alkoholbudgeten som vi har räknat på var rätt bra sa han så det känns ju skönt så man inte hade räknat för lite.

De var lite update så här långt :) Snart endast 8 månader kvar ;)

Kommentarer
Postat av: Åsa o Leo

Det som är mest intressant med tårtan är att alla vill få ett foto på när brudgummen ger bruden en sked tårta och vice versa. Tårtan brukar inte heller gå åt.Man är inte speciellt sugen (kommer ju oftast fram väldigt sent) på tårta efter 3-rätters o ofta har ju en del alkohol konsumerats. Det senaste bröllopet vi var på så hade de en tårta som var i 3 delar. Antal bitar var inte beställt efter antal gäster utan färre bitar var beställda då min kusin fått höra från andra att tårtan inte går åt. Fastän det var färre antal bitar tårta än gäster så fick de en HEL tårta över. 2 av 3 tårtor var tagna av (men de övriga två bitarna var inte helt uppätna). Så mitt råd är att inte beställa för stor tårta!

2009-09-23 @ 19:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0