Presenter?

Jaa, mkt snack om att Bestman,tärna, toasmaster ska ha presenter. hmm. Vad ska man ge? Tärnan får ju sin klänning. Prismässigt så tycker jag det räcker :P Haha. Bestman har jag ingen aning om, många köper plunta med gravyr. Men en asiat som inte kan dricka känns bara en plunta som onödigt. :D Toastmaster har jag heller ingen aning om vad han ska få.  Kan de inte bara få vara glada de blev utvalda? haha. Iaf orkar jag inte tänka på det så då kan de kanske få något efter bröllopet som en surprise usch det är 5 veckor kvar nu. Jag längtar tills detta är över haha.

inte långt kvar.

Idag ringde jag beställde tårtan 45 portioner tog jag. Tror det räcker. Vi är 50. vår dotter äter inget, jag äter inte mkt då jag är laktos så bara där är vi ju nere på 48 sedan tror jag inte de andra tar riktigt så stora. Inte alla iaf.

har fått reda på när svensexan är ;) Fan vad kul det är hahaa. :D
Han jobbar de sista 2 helgerna innan bröllopet sedan så det är inte mkt välja på för det är bara nu på lördag eller nästa och då fyller han 25. Galet vad lite tid det är kvar. Jag börjar bli helt utsliten och ett nervöst nervvrak.

Vikande

Helgen har det vikts,klistrat och klippts askar till bröllopet! :) Festprogrammet är testat att skriva ut så nu kan jag få det på båda sidorna när man skriver ut :) Så det är klart, vi ska bara fixa lite lite lite till :) Sedan är det helklart. Även vigselprogrammet är ju klart. Jag har bestämt den sista låten så bara skicka det till vår präst så han kan "Godkänna" det och sedan bara att skriva ut.

Mamma har gjort klart mitt halsband till bröllopet. Så ska testa det till klänningen när jag hämtar den på tisdag. På torsdag kommer tärna och bestman hit för lite snack.

Vi har inte så mkt kvar nu, otroligt skönt är det ! :) Ebba ska ha skor, vi ska göra det ovanstående och beställa tårtan. Göra klart tipspromenaden och bestämma lite låtar till DJ, då det är bara 2 st gäster av 50 som har önskat låtar så är det en del vi måste fixa med själva också.

Festprogram

Känns som vårt festprogram är klart nu. Hoppas det är roligt haha. Annars så är vigselprogrammet snart färdigt också, inte så svårt med det. Utan de vänta mest på att jag ska bestämma min sång, Jimmy har valt en sång som våran kvartett ska sjunga och så ska jag bestämma en.

Bordsplaceringen är klar också. Det känns skönt och jag tänker inte lägga mer energi på den för det får bli som det blir helt enkelt. Är man inte nöjd så kan man väl gå upp sätta sig jämte mig haha :P


Nu är den färdig.

Igår var jag och testade ändringarna på klänningen! Vilken härlig känsla det var att ha på sig den och den satt som den skulle! Jag kunde ju gå runt i den, slänga med släpet och vara allmänt vacker :D
Fick lära mig viktiga saker som hur jag går och kissar och att de sytt på ett band så vi kan knyta upp släpet framåt kvällen.

En sak som är säker är att min tärna kommer att ha jobb med att få till alla lager på klänningen. Haha så det är tur vi har rätt gott om tid på oss innan vigseln efter frisören :D

2 månader kvar idag.

Jaa idag är det den 5 April 2010. Det betyder exakt 2 måander kvar till 5 Juni 2010. Tokigt :)

På onsdag är det träff med prästen, nästa vecka ska jag hämta hem klänningen igen, då är den klar.! Så häftigt allt börjar kännas. Men jag har nog inte riktigt förstått de tär en stor grej det här ;) Men vi har barn ihop och det har man ju inte riktigt förstått än heller så vi bara gör det :D Haha.

Men skönt att det snart är över :D Så att man kan lägga pengar på något annat tycker vi båda.

Sitter knåpar med festprogrammen lite titt som tätt. Men tror jag funnit det slutgiltiga programmet snart :) Utan bordplacering och sånger!!! Men vi får se.

RSS 2.0