Musiken

Igår fann vi låten vi ska dansa vals till. !! :) Känns skönt får vi öva till den tills vi ändra oss eller så blir det den ända fram :) Även ingångsmusik och utgång har vi valt men jaa dem får vi verkligen se om de blir även på själva dagen eller om vi har ändrat oss innan.

Sista inbjudningarna är nu färdiga också, det var faktiskt kul göra dessa nu lite efteråt. :) Man hade glömt hur trevligt det var med lite pyssel. :)

Tiden rullar på, mindre än 5 månader kvar. Var inne i bröllopsbutiken där jag köpt klänningen för kolla om de fått in några skor men de ser inte ut som de får in några innan min klänning ska sys upp så jag kommer behöva åka till "grannstaden" haha. Men de har iaf Rainbow och de ska ju vara den bekvämaste bröllopsskon du kan ha och man ska tydligen kunna färga om dem också så då kan man ju använda dem när som sedan :) Så det blir väl en liten tripp dit nästa vecka. Se hur de ligger i priset har hittat en sida på nätet som säljer så får jämföra priser.

Annars har det väl inte hänt så mkt på sista tiden :) Men snart ska vi ringa boka tid för att prata med stället där vi ska ha festen och kyrkan ska ringas. Tårtan ska väl också börja funderas lite på! :) Brudnäbbens kläder ska man kanske börja kika på, även tärnas kläder :)

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Spännande :D Ska bli så kul att följa slutspurten här. Tänk, det är inte lång tid kvar ju :D

2010-01-10 @ 07:59:55
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0