Skor

Nu har Jimmy hittat sina skor han ska ha på sig :) 399 kr knappt kostade dem haha.
Ingenting ju, budgeten låg på 1000 kr för honom så jag bara tackar för mina skor
kommer nog skjuta i höjden med priset så det är bra :D

Ringar

Idag var vi dör andra gången och provade ringar. Svårt är det men det står mellan 2 nu iaf.

Den översta här är den jag gillar mest. Just nu iaf! :)

 

 


7 månader

är det kvar idag!! Vart tar tiden vägen? :)
Idag har iaf J och bestman varit och hyrt sina kläder, skönt det blev gjort äntligen :)
Annars så händer det väl inte mkt just nu, jag måste in prova ringar om och om igen känner jag, bara provat en gång. inte bra. Kanske på lördag? Få se. Sedan ska några inbjudningar göras också, men det är inte än.
Underkläder ska jag passa på köpa också snart så det är gjort. Skorna hade kommit idag men orkade inte köra hämta dem så gör det i morgon på vägen hem ifrån jobbet. Är orolig för de ska vara för små/stora och inte passa alls, eller vara jätte fula och ja usch :(
Men men vi får hoppas inte.

Väskor

Denna väskan gillar jag :) Snygg och elegant. Minus med väskan är att den måste beställas ifrån England och det kommer gå på ca 600 kr. Känns mindre roligt. Haha. Men men bara hoppas Sverige kommer med några bra kuvert väskor inom kort :)
LÄNK

Skor + blommor

Nu har jag beställt skor. :) Bara hoppas på att de passar så jag slipper skicka de tillbaka för att byta storlek, men med min tur i livet så passar de antagligen inte ;) Annars har vi som mål att försöka ha så mkt köpt som mäjligt innan detta året är slut, får se hur vi lyckas med det. Känns annars som att budgeten inte alls kommer gå ihop så ja haha. men så är det väl för alla? :P Det löser sig ju alltid så :)
Inte på tisdag men nästa tisdag så ska vi till floristen, ska bli intressant se va priserna ligger på, jag tycker jag har räknat rätt högt i vår budget men tänk så har jag inte det?! Usch isåfall. Hoppas iaf att det är billigare än vad jag trott :)  Måste iaf framkalla bild på klänningen så de kan se. Har en dålig mobilbild så bara hoppas att den blir bra när jag framkallar :)


RSS 2.0