67 dagar kvar...

Bordsplaceringen är idag i omkörandet. Vi har i dag gått ifrån ett honnörsbord på 6 pers till ett ovalt på 10. Frågan är om de får plats i lokalen? :) Alla de andra borden är runda och alla kommer kunna prata med "alla", men vi då. Vi 6 som sitter där uppe på det stela raka 6 (!) bordet, ska inte vi ha några att prata med? Jo, det tyckte vi också så då blev det ett ovalt :D

Vi spenderar en natt på Tylösand spa tis-ons efter bröllopet. Lugnt och skönt och gott med spa :)

Festprogrammet går framåt, känner mig rätt lugn än. Vet knappt vad vi ska göra haha :)

På måndag är det 2 månader kvar. 2 ynka månader. Det är hel galet!

Klänningen


skatteverket

Skatteverket har nu beviljat vårt äktenskap.
Som att de skulle varit något hinder?,men klart bra de kolla rupp om vi är syskon ;)
Efternamns bytet har gått igenom också. Känns galet. Väntar vi bara på dotterns beviljande också se om hon får byta eller om hon får ha kvar mitt. Var nästan svårare skriva på hennes efternmans ändring än min egen. Kändes väl som sista länken med henne :)

7 April ska vi träffa våran vigselförättare (präst som jag säger)

Update

45 gäster kommer på vårat bröllop. Känns som en bra siffra. Inte för stort, utan de vi vill och de som vill vara där kommer att vara där, så det blir knappast bättre :)

Klänningen är inlämnad till sömmerskan för att sys in. Ska hämta den 13 April.

Annars gör vi inte mkt mer än att försöker fastställa ett festprogram, bestämma bordsplaceringen och allt annat som är kvar :)

OSA

Idag är vårat OSA datum. Fortfarande några kvar som ska höra av sig. Har de inte hört av sig så får vi själva kontakta dem i morgon. För så svårt är det väl ändå inte att säga ett JA eller NEJ? Jaja alla är vi olika ;)

sägs det är 88 dagar till vi gifter oss!

Jaaa mindre än 3 månader är det nu. Galet..

Vigselringen är hemma nu. Det är också galet ;) Haha. Men gud vad alltså jag fattar inte riktigt det här. De känns inte på riktigt. Ringen känns ja det känns helt absurt så mkt pengar men jag fattar inte det är riktiga diamanter som sitter där på. Men den känslan kanske hinner komma ikapp mig :P

Hindersprövning och namnändringen ska snart skickas in. Ska bara hitta frimärken som jag vet vi ska ha hemma. :)

På söndag har vi sista OSA. 40 st har sagt ja. 13 har vi på NEJ listan. 80 bjudna, men mkt barn som inte kommer på festen som är inräknade i de 80 så de får ju ner antalet rätt mkt.

Så det känns som man mest går vänta på OSA dagen, för efter det kan man börja med så mkt mer ordentlig. Som festprogram,borsplacering och jaa så mkt mer känns mkt bättre hehe :D

Nästa vecka ska jag in och måtta klänningen, Ska bli helt underbart att få ha den på sig igen :D:D:D Längtar galet!! :D

Vigselringen.

Vi var ju beställde vigselring i fredags, idag fick jag sms om att den hade kommit? Verkar lite konstigt tycker jag. De sa ju att det skulle ta ca 2 veckor i med det är stensättning? Hmm fatta inte vad de har stressat för när det inte behövs men jaja får väl gå in hämta den. Men känns konstigt den redan är klar.

RSS 2.0