Fotograf

Blää, suttit letat fotografer nu så ögonen glöder haha. Den vi har prel.bokat har vi nu insett är på tok för dyr. Visst det hade varit kul att få framkallade bilder ifrån henne men då får vi inga bilder på en CD så nu prioriterar vi bilder p CD och så framkallar vi själv, så illa blir det väl inte att framkalla själv? Måste ju ändå tänka lite på budgeten. Vi får ju ändå ner den med 4000 kr det är ju iaf lite pengar som vi kan lägga på min ring istället ;)

Bilen är bokad också. Bara jag som inte fått tummen ur och ringt frisören. Gaah jag blir snart galen på mig själv, men är jag ledig i helgen så ska jag ta åka in och prata med dem.

En sväng titta på blommor kanske vi ska ta göra också? :)

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Du jag var på make up store... Fast det kanske du har varit med? Dom tar 1400 kr för först ett tillfälle när man gör en provmakeup och sen på bröllopsdagen så sminkar dom en som man bestämde på provgången :) Det ingick produkter för typ 500 oxå...

2009-09-16 @ 09:25:37
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Tekla

Nu vet jag inte vart i Sverige du bor men vi anlitade denna tjej i somras http://johannalundberg.net/ i Stockholm. Hon är jätteduktig och våra bilder blev jättefina. Samt att det är i din prisklass :) Lycka till!

2009-09-17 @ 18:02:07
URL: http://tekla.wordpress.com
Postat av: Emma

Vad ska ni ha för blommor? Eller de har du/ni kanske inte tänkt på?

Kramar

2009-09-18 @ 21:46:59
URL: http://emmasak.blogg.se/
Postat av: bröllopsbloggen

sök på modellbilder där kan du hitta fotografer som vill ställa upp för att själva få en bra portfolio.. då kanske de kan handla om reskostnad!

2009-09-22 @ 11:03:13
URL: http://brollopsbloggen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0