Inbjudningarna


Inbjudningen.


CD-Skivan de ska bränna ner sina bilder på och ge oss :) Den las på först imed vi ville att infobladet skulle täcka namnen så de inte vet exakt vem det är som gifter sig förrän de fått lyfta lite på papperna :D


Infobladet


Sedan limmas sidorna ihop en efter en och baksidan har vi klistrat på adress och gjort en stämpel. Läggs sedan i cellofanpåse :)Nöjda är vi faktikst :) Mer hade vi inte kunat göra känns det som, eller ja det kanske man hade men så mkt klipp och klistra personer är vi inte :P Har inte hamnat i Scrapbooking träsket så detta var helt klart på min nivå :D


Korten

Jaa, snart är de klara :) Mkt lite kvar.
Ska skära till de sista infobladen och klistra ihop de sista 7 inbjudan. Känns otroligt konstigt och häftigt :)
Men framförallt otroligt skönt ha dem klara slipper man känna någon stress framåt, fast vad ska man nu pyssla med? Haha

Vill skicka ut dem nu.... ;)Ingång i kyrkan

Har ni funderat något på det? Hur ni ska gå in alltså?
Men er fästman eller med sin pappa eller själva?

Jag vet inte alls hur vi ska göra. Gå in med pappa känns lite skumt, vi har ingen tjat relation så då känns det mer att man går in med honom för man ska.

Känns ju också lite egoistiskt glida in själv ;) Men det är ju en variant om vi inte vill gå in tillsammans, jag går ju inte direkt själv. Tärnan går väl bakom/framför? mig. Ebba kan springa in med mig också :)

Äsch de är så mkt man kan tänka på och planera. Ibland blir man lite snurrig. Känns som man kommer glömma en massa haha :D Men men huvudsaken är väl vi har det trevligt? Hmm nää sån är inte jag, alla måste vara perfekt. ALLT Förstår ni???!?!
 :P


inbjudningarna

Ikväll ska vi nog göra lite på sista rycket :) En aning konstig mening men jaa :)
Vi satt i förgår tror jag det var och gjorde de flesta. Så nu är det bara stämpel kvar och klistra ihop dem i stort sett. :)
Var en häftig känsla att klistra ihop kuverten usch de kändes på riktigt  ;) Hehe
Nu vill man bara skicka ut dem på en gång. Men 2 måander till ska vi vänta iaf :)

Hur går det för er andra? Har ni börjat tänka på inbjudningskorten? Vet vi är väldigt tidiga med att skicka dem men andra som ska skicka den mer normal tid har ni börjat fundera lite? :)

Dagarna går.

och vi gör inget. Haha.

Har sagt till J att han måste agera lite mer som delaktig, så han har fått tillsägelse att komma på lite saker och föreslå vi ska fixa med det ena och de andra. Han har faktiskt gjort det bra :)
Men det har inte blivit av vi har gjort klart inbjudningarna ännu. Kanske ikväll? Eller nä då tränar både jag och J. Men men, snart hoppas jag vi kan få klart dem så slipper man tänka på det mer.

ca 2 månader kvar innan vi ska skicka ut dem.

Ska bli pirrigt när man vet alla ha fått en inbjudan och se hur många som ringer och bli chockade :P haha :D

090706


Mindre än 11 månader kvar nu. Galet :P

Inatt hade jag första mardrömmen om bröllopet. Vi skulle gifta oss men varken fotografen eller lokalen hade vi pratat med så ingen kom för att fotografera oss, ingen bil kom hämtade oss heller för den delen, plus att maten de bjöd på var brutlat hemsk. J hade varit och bestämt maten utan mig?:O Haha. Sedan åkte han fiska på eftermiddagen med en kompis istället för att vara med mig :P

Men de var bara en dröm hoppas jag på :P

Planering


ChecklistanRSS 2.0