Ring + tankar

Idag beställde vi vigsel ringen :) Det känns lite häftigt hihi :)


Annars så det här med efternamn det är något som snurrar i mitt huvud, ingen av oss ska byta! Men vi var inne på ett tag att båda tog dubbelnamn, men jag tycker det kommer bli så förbannat krångligt med allt och J uttryckte sig som att "Jo, men jag går med på att göra så" Ordet går med på, klingar inte bra i mina öron så då känner jag vi skiter i det och behåller våran egna namn haha suck att en sån här sak kan ta så mkt plats i hjärnan? Jag vill ju såklart byta till hans efternamn men vem blir jag då? Ingen alla vet ju vem jag är pågrund av mitt ovanliga efternamn. Gaah!

Musik till vigsel

Nu har vi ordnat så vi har musik till vigseln. våra grannar ställer upp :) Vi ska och lyssna på dem på torsdag, hoppas de är bra :P

Nu ska vi bara bestämma vad de ska spela haha :)

På onsdag ska vi till konditoriet och gå igenom vår tårta :) Ska bli skönt ha de klart.

Lördag blir det beställninig av ring och köpa kostymbyxor.

Idag ska jag ut på jakt efter ett tyg till bestmans plastrong och näsduk.

Ska det fortsätta snöa så här så kanske vi får ett vinterbröllop?

Lite uppdatering

Fler och fler hör av sig om bröllopet det är skönt att några har förstått det här med OSA iaf ;)
Igår skrev vi en checklista om vad som ska göras och jaa det var ju en del, inte så lite som vi trodde kanske, det kändes mera när man skrev ner det så.

Men i morgon blir det en sväng till Cervera för att lämna in våran önskelista så är det iaf klart. Jag ska ringa konditoriet idag, typ snart. Så det blir bokat.

Förra veckan var vi pratade med festlokalen och personalen. Känns kanon nu. Placering av bordet börjar ta form och maten känns rätt så detta kommer bli ett kanon bröllop :D

Taggad igen.

Idag har det hänt mkt i våra bröllopsliv :)

Vi har ordnat med en fotograf som ska vara med typ hela dagen :) Iaf under vigseln, känns kanon för då vet vi att hon tar kort så gör det inget om släkt och vänner glömmer :)

Jimmys kopmisar har börjat höra av sig att de har bokat smoking och att de ska komma det känns otroligt skoj då vi varit lite oroliga om de kanske inte ville eller så, men nu känns det tipp topp igen :D Gaah det är inte så långt kvar nu :D hihi. :) Nu allt börjar, skönt vi ordnat så mkt innan för nu är det resten kvar haha :D

Mindre än 4 månader

Kan låta länge för vissa men för oss är det mkt lite tid kvar :) Helt sjukt haha:D Man längtar nästan mer och mer för vajre dag. :)

33 stycken har svarat JA, men har några som vi vet kommer också som inte sagt rakt ut till oss att de kommer men de ringer väl snart någon gång :) Fram till 14 Mars har de ju på sig.  8 stycken är klara att de inte kommer men sedan anar vi där en del som inte kommer också. Men känns rätt skönt ändå att inte alla kommer, om man får säga så. Bättre att vi har 50 st som vill vara där än att alla kommer och där är 30 som inte käner de vill vara där egentligen. Ja ni förstår :)

Hittade kostym byxor till Jimmy igår, han var inne på brothers och testade, blir nog en lite mer slimad variant. Inget mig emot ;) Men vi köpte dem inte ännu men han får väl åka in göra det snart, ringen är inte beställd ännu heller vi tänkte göra det i slutet av februari.

På torsdag ska vi till stället där vi kommer ha festen och prata med dem om allt, mat och bordsplacering osv. Ska bli kul att man kommit igång lite mera :)


Klänning till brudnäbben

Hitta den här klänningen på Halens, tror det blir en sån vi köper till Ebba :)källa:halens

RSS 2.0