Mindre än 4 månader

Kan låta länge för vissa men för oss är det mkt lite tid kvar :) Helt sjukt haha:D Man längtar nästan mer och mer för vajre dag. :)

33 stycken har svarat JA, men har några som vi vet kommer också som inte sagt rakt ut till oss att de kommer men de ringer väl snart någon gång :) Fram till 14 Mars har de ju på sig.  8 stycken är klara att de inte kommer men sedan anar vi där en del som inte kommer också. Men känns rätt skönt ändå att inte alla kommer, om man får säga så. Bättre att vi har 50 st som vill vara där än att alla kommer och där är 30 som inte käner de vill vara där egentligen. Ja ni förstår :)

Hittade kostym byxor till Jimmy igår, han var inne på brothers och testade, blir nog en lite mer slimad variant. Inget mig emot ;) Men vi köpte dem inte ännu men han får väl åka in göra det snart, ringen är inte beställd ännu heller vi tänkte göra det i slutet av februari.

På torsdag ska vi till stället där vi kommer ha festen och prata med dem om allt, mat och bordsplacering osv. Ska bli kul att man kommit igång lite mera :)


Kommentarer
Postat av: Emma

Hei! Tänkte bara skriva och säga att vi VERKLIGEN vill komma men det är svårt att säga nått imed att NI bor så långt borta och man inte vet hur det är med jobb och resan hem, tar ju trots allt några dagar att bara ta sig ner.

Men jag hoppas verkligen itne ni tror att vi inte vill komma för det vill vi=)=)=)Hoppas ni haft en trevlig helg. Så föresten npått på tv om bröllop, ni borde gå in och anmäla er om att ni ska gifta er och ha chansen till en bröllopsresa;)hehe...

2010-02-07 @ 17:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0